677 recepten met varkenshaas
350 g kersen zonder pit op siroop 1 sjalot 75 g boter 25 g bloem 3 takjes verse tijm 250 ml kriekbier 500 g varkenshaas 3 el ahornsiroop1. Laat de kersen uitlekken en vang het siroop op. Snipper de sjalot. Verhit 25 g boter in een steel... bekijk recept »
12 varkenshaasmedaillons 1 snufje zout 1 snufje peper 8 blaadjes salie 50 g rauwe ham 4 el olijfolie 1 teen knoflook 40 g smaakboter truffel1. Bestrooi het vlees met zout en peper. Verdeel de blaadjes salie over het vlees, druk ze vast en omwi... bekijk recept »
300 g varkenshaas (in blokjes van 2 cm) ½ zakje marinade saté (a 150 ml) 1 bakje komkommersalade (250 g) 2 zakjes paprikarauwkost (a 150 g) 1 ui (fijngesnipperd) 1 duopak Franse baguettes (afbakbrood, 2 st... bekijk recept »
2 eetlepels citroenmelisse 2 eetlepels gehakte verse koriander 100 g gepelde cashewnoten het sap van één limoen 1 ontpitte en fijngesneden spaanse peper 400 g varkenshaasje 2 pakjes ‘Wok Mix’ (Medline)1. Snijd het vlees in dunne plakjes. 2. Marineer... bekijk recept »
300 g varkenshaasjes 2 el olijfolie 3 el Zaanse mosterd 2 el vloeibare honing 1 el appelciderazijn 1 tl chilipoeder 1 teen knoflook1. Snijd de varkenshaasjes in plakken van ca. 2 cm dik. Klop in een schaal de marinade van olie, mosterd, h... bekijk recept »
4 rode paprika's 4 teentjes knoflook zout (versgemalen) peper 2 el olijfolie extra vierge 600 g varkenshaas 4 el boter 2 kilo verse mosselen1. (Moet 1 dag van tevoren) Paprika's wassen, schoonmaken en in stukken snijden. Knoflook pellen... bekijk recept »
Ca 500 gr varkenshaas in 2 stukken1 bol mozzarella, in plakjes4 eelt zwarte olijventapenadePeper en zout6 plakken seranoham2 eelt olijfoliePaar zwarte olijven ter garnering Verse takjes tijmVerwarm de oven op 160 graden. Snijd de varkenshaas door de ... bekijk recept »
45 g amandelschaafsel (zakje) 450 g aardappelkroketjes (diepvries) 1 kg spruitjes (zak à 500 g) 450 g varkenshaasjes 3 el vloeibare margarine 360 g champignonroomsaus (bakje à 180 g)1. Oven op 220 °C voorverwarmen. Verhi... bekijk recept »
4 plakjes bladerdeeg (diepvries) 1 schaal gemarineerde varkenshaas (Southernstyle, ca. 350 g) 250 g wilde en witte rijst 1 zak driekleuren paprika 200 g peultjes 100 g groene aspergetips1. Bladerdeegplakjes uitspreiden op aanrecht... bekijk recept »
4 el boter 2 gemarineerde varkenshaasjes 2 el witte wijn1. Verhit in een braadpan de boter. Bak rondom en onafgedekt de varkenshaas in 15 min. bruin en gaar. Neem het vlees uit de pan en laat het enkele minuten rusten. 2. Schenk ondertussen de wi... bekijk recept »