677 recepten met varkenshaas
4 stukjes ossehaas of varkenshaas1 ui1 bakje champignons150 g roonmpate1 plakjes bladerdeeg1 ei en een scheutje cognac. saus: bloemrode wijnvleesboillon STAP 1 vlees met peper en zout bestrooien en met cognac bestrijken even dichtschroeien in de pan.... bekijk recept »
- 1 varkenshaasje a 250 gr. - 2 eetlepels verse roomkaas met kruiden - 100 gr. bacon (plakjes) - 25 gr. boter of margarine - 1 blikje perzikschijfjes (225 gr) - 1/5 zakje gemengde sla a 200 gr. - 150 gr. wortelrauwkostmix (kant en klaar) - 2 eetlepel... bekijk recept »
500 gram varkenshaasjes 250 gram champignons 1 uitje zoutpeper 1/4 pakje bak boter 1/2 glaasje witte wijn of scheut cognac 1/2 vleesbouillonblokje 2 dl kookroom Haal het vlees uit de koelkast snijd in plakken van 3 cm. Borstel de champignons s... bekijk recept »
8 dikke plakken varkenshaas 2 appels (GEEN grany smith)20 g boterpeperzouteen snufje kruidnagelpoeder. SAUS: 250 ml volle melk15 g boter15 g meelpznootmuskaat1 eidooier50 ml room50 g geraspte oude goudse kaas. SAUS: smelt in een pannetje met dikke bo... bekijk recept »
1 pond Cyprus aardappelen 1 ui 2 teentjes knoflook vloeibare margarine zoutpeper 1 zakje waterkers (2 blaadjes achterhouden voor garnering) 4 tomaten 1 varkenshaasje van ongeveer 3 ons 2 tl Groninger mosterd 2 tl mosterdzaad een flesje finesse room c... bekijk recept »
1 dl. slaolie 3 theelepels droge sherry 2 theelepels zout witte peper 4 theelepels aardappelmeel 400 gr. varkenshaas kleine ui 1 groene paprika 1 rode Spaanse peper 100 gr. winterpeen 4 kastanje champignons 1 kippebouillontablet 1 lepel ... bekijk recept »
1 varkenshaasje van 500g. 3 eetl. mosterd 4 eetl. broodkruim of paneermeel boter 1 eetl. gehakte peterselie verse bieslook peper en zout voor de puree 500g wortelen1 ui750g bloemige aardappelen,1/2 kippebouillonblokjenootmuskaatpeper en zout Braad he... bekijk recept »
600 gr. varkenshaas 3 eetl. bloem 1/2 bosje peterselie 3 eetl. olie 3 teentjes knoflook 1,5 dl. droge witte wijn 1/8 ltr. slagroom zout peper Bereidingswijze Vlees in heel dunne plakjes snijden. Door bloem wentelen. Overtollige bloem eraf sch... bekijk recept »
50 gr. bacon 1,5 sinaasappel 500 gr. varkenshaas zout peper 60 gr. boter 1 dl rode wijn 3 eetl creme fraiche 2 theel mosterd 4 eetl bosbessenjam Vlees inwrijven met zout en peper. In braadpan 50 gr. boter verhitten. Vlees in ca. 5 min. rondom bruinba... bekijk recept »
ca. 500 gram varkenshaas 1 blok gerookt spek 2 bakjes champignons marjolijn tijm peper honing braadboter olijfolie Bereidingswijze Snij de champignons in plakjes. Doe boter en olie in een pan en voeg de champignons toe. Snij het gerookt spek in stukk... bekijk recept »