677 recepten met varkenshaas
400 gram varkenshaaspeperzout3 eetlepels Becel voor bakken en braden? dl. rode port (of rode wijn)1 eetlepel aardbeienjam? eetlepel bouillonpoeder Hulpmiddelen Pan Hulpmiddelen - Pan Bereidingswijze Bestrooi het vlees met peper en zout naar smaak en... bekijk recept »
500 gram kalkoenfilets versgemalen peper zout 200 g champignons 50 g boter 1,5 dl witte wijn 1/2 eetl. dijonmosterd 2 dl schenkbare crème fraîche of kookroom 150 g witte druiven zonder pit Voorbereiding: Snijd zonodig de kalkoenfilet in platte stu... bekijk recept »
250 gm varkenshaas, vet afgesneden, tot g; ehakt gedraaid 125 gm bulghur, ongeroosterd 2 theelepel(s) saffloerie 1 ui, heel fijngehakt 1 teen knoflook, uit de knijper 2 theelepel(s) kerriepoeder 1/2 theelepel(s) gemalen koriander 1/2 theelepel(s) gem... bekijk recept »
400 g varkenshaas of lamshaasjes 600 g broccoli conimex wok olie 1 bakje conimex kruidenpasta voor rode curr; y 1 pak conimex mihoen 4 eetlepels conimex gembersiroop conimex seroendeng conimex sambal oelek Bereiding Snijd het vlees in stukjes van ... bekijk recept »
1 ui250 gram kastanje- of grotchampignons8 dl kippenbouillon2 eetlepels olie20 gram boter1 mespunt saffraanpoeder300 gram (arborio)rijst3 eetlepels fijngehakte peterseliezoutpeper100 gram geraspte oude Goudse kaas Pel en snipper de ui. Borstel de pad... bekijk recept »
5 Rode uien 2 tenen knoflook 2 dopjes Shaoxing rijstwijn of droge sherry 3 eetlepels lichte soyasaus 3 eetlepels chinkiang zwarte rijstazijn 1 potje gele bonensaus 3 eetlepels honing 1 eetlepels bruine basterd suiker witte en zwarte peper en een snuf... bekijk recept »
Voor 6 personen: 4 sinaasappels 2 citroenen 30 gram rozijnen 5 dl witte wijn 1,5 kilo varkenshaas 2 eetlepels olijfolie 1 eetlepel Cointreau of Grand Marnier. 1 takje tijm zout peperPers de sinaasappelen en de citroenen uit en doe het sap in een kom.... bekijk recept »
voor 4 personen: 600 g varkenshaas 40 g bak- en braadvet peper en zout rozemarijn, tijm, marjolein 100 g leverpastei fijngehakte peterselie 2 sjalotjes 400 g diepvriesbladerdeeg 1 eierdooier 3 eetlepels melk Voor de saus: 1 sjalot 250 g champignons 5... bekijk recept »
250 gr varkenshaas per persoon een stuk rambol met kruiden van ongeveer 3 cm dik enkele sneden rauwe hesp of mager spek niet te dun gesneden. 1/4 1 room eventueel een scheutje porto of cognac en enkele druppels worchestersaus (niet noodzakelijk) bote... bekijk recept »
250 gr varkenshaas per persoon een stuk rambol met kruiden van ongeveer 3 cm dik enkele sneden rauwe hesp(of mager spek) niet te dun gesneden. 1/4 1 room eventueel een scheutje porto of cognac en enkele druppels worchestersaus (niet noodzakelijk) bot... bekijk recept »