729 recepten voor bbq
500gr zalmfilet op vel 300gr grof zeezout 150gr suiker1. We mengen zout en suiker doorelkaar.2. De zalmfilet leggen we met velkant naar onder op plastiek folie, met het zout en suikermengsel bedekken we de filet en we wikkelen deze volledig in plast... bekijk recept »
20 a 24 scampi sap van 1 citroen 3 flinke tenen knoflook peper en zout naar smaak 5 eetlepels olijfolie Facultatief: piment fort noza (geroosterde gemalen tomaat) 1 teelepel basilicum 1 teelepel bieslook 1 teelepel provencaalse kruiden Voorbereiding... bekijk recept »
Niet gepelde scampi'sslaoliemaisolieolijfolieprovence-kruidenlookgedroogde Spaanse tomantenschijfjespeperbolletjes Voorbereiding Marinade maken duurt slechts 10 minutendaarna vijf uur wachten. Bereidingswijze Je neemt het aantal scampi's dat je nodig... bekijk recept »
20st Scampi's,20bl spinazie,20sn van 15cm lang op 3cm breed op 2mm dik rundsvlees(ik verkies van het zenuwstuk),p/z/lookpoeder,muntblaadjes Hulpmiddelen Metalen spies Hulpmiddelen - Metalen spies Voorbereiding Pel de garnalen,kruid ze met p/z/lookpo... bekijk recept »
- 4 halve kipfilets - 3 eetlepels olijfolie naar keuze - 1 eetlepel paprikapoeder - 1 eetlepel vers gemalen zwarte peper - 1 theelepel zout (bij voorkeur zeezout) - 1 theelepel suiker - 1/2 theelepel uienpoeder - 1/2 theelepel knoflookpoeder Hulpmidd... bekijk recept »
Varkenshaas Citroensap Oregano Thijm Peterselie Knoflook Peper en zout Ouzo Voorbereiding Snij de varkenshaas (of ander varkensvlees) in stukjes en marineer deze met de ingredienten. Gebruik een flinke scheut ouzode alcohol verdampt tijdens het bbq-e... bekijk recept »
1 stokbrood 50 gr. zachte boter 50 gr verse rode of groene pesto Hulpmiddelen Oven Hulpmiddelen - Oven Voorbereiding Meng de pesto met de boter snij het stokbrood in plakjes. Bereidingswijze Bestrijk de plakjes royaal met de boter en druk ze weer te... bekijk recept »
20 a 24 scampi sap van 1 citroen 3 flinke tenen knoflook peper en zout naar smaak 5 eetlepels olijfolie Facultatief: piment fort noza (geroosterde gemalen tomaat) 1 teelepel basilicum 1 teelepel bieslook 1 teelepel provencaalse kruiden Voorbereiding... bekijk recept »
1 kg aardappelen in schijfjes of blokjes 2 el zachte mosterd 125 ml zure room of crème fraîche 4 el mayonaise 1 el witte wijn azijn 1 handje kleingesneden bieslook 1. Deze aardappelsalade is zo gemaakt en echt een favoriet bij de bbq.Door de aardapp... bekijk recept »
4 tomaten 1 teentje knoflook, fijngehakt 2 el verse munt, fijn gesneden 2 el olijfolie peper&zeezout uit de molen (pezo)1. Snij de tomaten doormidden en leg ze met de snijkant naar boven in een aluminium bakje.2. Bestrooi de tomaten met knoflook en m... bekijk recept »