pasta recepten

1000 recepten voor pasta


Pasta al limone

400 g penne 1 citroen 250 ml slagroom 100 g geraspte Parmezaanse kaas1. Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Boen de citroen schoon en rasp de gele schil van de citroen. Pers de helft van de citroen uit. Breng de sla... bekijk recept »

Pasta met paprika tonijnsaus

300 g farfalle (zak a 500 g) 300 g gebroken sperziebonen (voordeelverpakking a 1 kg, diepvries) 3 blikken tonijn moot in olijfolie (a 160 g) 2 uien (grof gesnipperd) 2 tenen knoflook (fijngesneden) 1 zak paprika's r... bekijk recept »

Pasta met geroosterde groenten

250 g kastanjechampignons 3 tomaten 300 g broccoli 250 g winterpeen 2 rode uien 1 el balsamicoazijn 2 el olijfolie 250 g volkoren penne 200 g witte kaasblokjes (pot)1. Verwarm de oven voor op 220 °C. Maak de kastanjechampignons s... bekijk recept »

Pasta con verdure e avocado (Pasta met groente en avocado)

400 g tortiglioni PastaKook de pasta gaar volgens de bereidingswijze op de verpakking. Giet af en bewaar het kookvocht.BaconSnijd de bacon in blokjes. Verwarm een koekenpan en bak de spekblokjes circa 5 minuten op middelhoog vuur. GroentesausPel... bekijk recept »

Pasta, ricotta en parmezaanse kaas

45 g pistachenoten (bakje 95 g) 30 g basilicum (bakje 15 g) 7 el olijfolie 50 g Parmezaanse kaas 1 aubergine 1 teen knoflook 1 courgette 1 gele paprika 300 g macaroni grande 250 g ricotta (verse kaas)1. Rooster de not... bekijk recept »

Pasta carbonara met rucola en tomaatjes

300 g tagliatelle 250 g cherrytomaten (bakje) 2 el olijfolie 2 tl Italiaanse kruiden 225 g pastasaus carbonara (bakje) 200 g hamreepjes (duobakje) 75 g rucola (zakje)1. Kook de tagliatelle volgens de aanwijzing op de v... bekijk recept »

Pasta con pesto e patate

3 middelgrote aardappelen (vastkokend, geschild) 300 g spaghetti (pak 500 g) 1 zak sperziebonen (gebroken (250 g)) 1 zakje pijnboompitten (65 g) 1 potje pesto alla genovese (duopak 2 x 90 g) 2 el olijfolie extra vie... bekijk recept »

Toscaanse pasta

250 g sperziebonen gebroken 400 g tagliatelle (bicolore, groen en wit) 1 ui 6 el olijfolie 400 g Valess gevulde filets Toscaans (schaaltje à 200 g) 320 g semi zongedroogde tomaten (potje) 400 g Italiaanse rauwkost (bak... bekijk recept »

Pasta met aspergesaus

500 g groene asperges 300 g tagliatelle 2 eieren 37 g aspergesaus (pakje) 1 ui 25 g boter 100 g geitenkaas, Bettine Blanc 581. Verwijder de houtachtige onderkant van de asperges. Snijd de asperges in stukken van ca. 3 cm. Kook in ca.... bekijk recept »

Pasta met zongedroogde tomaat

400 g spaghetti 600 g postelein ½ potje zongedroogde tomaten in olie (a 280 g) 1 pakje Schwarzwalder schinken (ca. 100 g) 1 ui 1 teentje knoflook 2 eetlepels olijfolie 50 g gemalen pittige kaas1. Spaghetti koken volgens g... bekijk recept »


Pagina 9 van 100