1000 recepten voor pasta
400 g penne 1 citroen 250 ml slagroom 100 g geraspte Parmezaanse kaas1. Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Boen de citroen schoon en rasp de gele schil van de citroen. Pers de helft van de citroen uit. Breng de sla... bekijk recept »
300 g farfalle (zak a 500 g) 300 g gebroken sperziebonen (voordeelverpakking a 1 kg, diepvries) 3 blikken tonijn moot in olijfolie (a 160 g) 2 uien (grof gesnipperd) 2 tenen knoflook (fijngesneden) 1 zak paprika's r... bekijk recept »
250 g kastanjechampignons 3 tomaten 300 g broccoli 250 g winterpeen 2 rode uien 1 el balsamicoazijn 2 el olijfolie 250 g volkoren penne 200 g witte kaasblokjes (pot)1. Verwarm de oven voor op 220 °C. Maak de kastanjechampignons s... bekijk recept »
400 g tortiglioni PastaKook de pasta gaar volgens de bereidingswijze op de verpakking. Giet af en bewaar het kookvocht.BaconSnijd de bacon in blokjes. Verwarm een koekenpan en bak de spekblokjes circa 5 minuten op middelhoog vuur. GroentesausPel... bekijk recept »
45 g pistachenoten (bakje 95 g) 30 g basilicum (bakje 15 g) 7 el olijfolie 50 g Parmezaanse kaas 1 aubergine 1 teen knoflook 1 courgette 1 gele paprika 300 g macaroni grande 250 g ricotta (verse kaas)1. Rooster de not... bekijk recept »
300 g tagliatelle 250 g cherrytomaten (bakje) 2 el olijfolie 2 tl Italiaanse kruiden 225 g pastasaus carbonara (bakje) 200 g hamreepjes (duobakje) 75 g rucola (zakje)1. Kook de tagliatelle volgens de aanwijzing op de v... bekijk recept »
3 middelgrote aardappelen (vastkokend, geschild) 300 g spaghetti (pak 500 g) 1 zak sperziebonen (gebroken (250 g)) 1 zakje pijnboompitten (65 g) 1 potje pesto alla genovese (duopak 2 x 90 g) 2 el olijfolie extra vie... bekijk recept »
250 g sperziebonen gebroken 400 g tagliatelle (bicolore, groen en wit) 1 ui 6 el olijfolie 400 g Valess gevulde filets Toscaans (schaaltje à 200 g) 320 g semi zongedroogde tomaten (potje) 400 g Italiaanse rauwkost (bak... bekijk recept »
500 g groene asperges 300 g tagliatelle 2 eieren 37 g aspergesaus (pakje) 1 ui 25 g boter 100 g geitenkaas, Bettine Blanc 581. Verwijder de houtachtige onderkant van de asperges. Snijd de asperges in stukken van ca. 3 cm. Kook in ca.... bekijk recept »
400 g spaghetti 600 g postelein ½ potje zongedroogde tomaten in olie (a 280 g) 1 pakje Schwarzwalder schinken (ca. 100 g) 1 ui 1 teentje knoflook 2 eetlepels olijfolie 50 g gemalen pittige kaas1. Spaghetti koken volgens g... bekijk recept »