Zalmmoot Met Witte Wijnsaus En Tagliatelle

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pocheer de zalm in een weinig heet water, peper en zout. Giet 10 cl droge witte wijn in een pan en stoof er enkele fijngesneden sjalotjes in gaar. Voeg het kooknat van de zalm samen met wat room en melk bij de saus. Bind de saus met aardappelzetmeel. Kook de Tagliatelli klaar gedurende 3 minuten en dien samen op.

Zalmmoot Met Witte Wijnsaus En Tagliatelle is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zalmpakketjes met mie
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmmoot met dille
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmmoot, saus met bladpeterselie en taboulé
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmmoot met tamarinde-ketjapsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept