Romige Viscurry

2
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de kabeljauwfilets in 2 stukken. Wrijf de kabeljauw in met peper en kerriepoeder. Verhit de olie in een wok en bak de kabeljauw in ca 3 min op hoog vuur mooi bruin. Leg de filets op een bord. Voeg vervolgens de ui , knoflook , gemberwortel en kaneel toe aan de olie en fruit het geheel zachtjes tot het gaat geuren. Voeg citroensap en kokosmelk toe en laat dit enkele minuten sudderen tot een romige saus ontstaat. Leg de kabeljauw in de saus en laat zachtjes gaar sudderen , ca.8 a 10 minuten.

Romige Viscurry is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Romige viscurry
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode viscurry met grapefruit en koriander uit het gourmetpannetje
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jasmijnrijst met pittige gele viscurry
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Viscurry
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept