Parfait Glace Met Mango

4
20-30 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe de eierdooiers en de suiker in een pot au bain-marie en klop met een garde tot een schuimend geheel. Neem van het vuur en zet opzij.Schil de mango en snijd het vruchtvlees in stukken. Pureer met de mixer, samen met het sap van 1/2 citroen en voeg dit bij het eiermengsel.Klop de room stijf en meng door de bereiding. Proef en voeg zo nodig nog wat citroensap toe.Giet het mengsel in kleine vlootjes en zet gedurende enkele uren in de diepvriezer.Om de parfait voor het opdienen uit de vormpjes te halen, dompelt u hem 30 seconden in heel warm water. Keer om op een bord.Versier met een blaadje munt en serveer.Zet de vlootjes voor het opdienen in de koelkast indien u een zachtere mousse wil

Parfait Glace Met Mango is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Mango-frambozenjelly's
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Rijstsouffle met mango
90 min Nagerecht
Bekijk recept
Tartaar van mango en pompoen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Jamie Olivers geroosterde havermout met mango, blauwe bessen & yoghurt
10 min
Bekijk recept

Stroopwafelparfait
18 min Nagerecht
Bekijk recept
IJskoude pepernotenparfait
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Parfait van kippenlevertjes
30 min Snack
Bekijk recept
Chocoladeparfait met zomerfruit
270 min- Nagerecht
Bekijk recept