Verwarm de oven voor op 180 graden. Prik met een vork gaatjes in het bladerdeeg. Vet 4 oude kopjes in met boter en bestuif met de bloem. Bekleed de kopjes met het deeg, leg hierop een stukje aluminiumfolie en daarop de gedroogde bonen. Door de gaatjes en het gewicht van de bonen zal het deeg niet omhoog komen. Bak de bladerdeegbakjes 12 minuten en de voorverwarmde oven. Reduceer de temperatuur van de oven tot 150 graden. Schil intussen de vijgen en snijd deze in plakjes. Neem de bladerdeegbakjes uit de oven en neem voorzichtig uit de kopjes. Verdeel de vijgenplakjes over de bakjes en bestrooi met suiker. Verdeel hierover de geitenkaas. Schep vlak voor het serveren de honing over de geitenkaas en bestrooi met het amandelschaafsel. Bak 10 minuten in de voorverwarmde oven van 150 graden en serveer.
Taartje Van Vijgen Met Geitenkaas En Honing is een recept van Smulweb.nl