Taartje Van Vijgen Met Geitenkaas En Honing

4
30-60 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 180 graden. Prik met een vork gaatjes in het bladerdeeg. Vet 4 oude kopjes in met boter en bestuif met de bloem. Bekleed de kopjes met het deeg, leg hierop een stukje aluminiumfolie en daarop de gedroogde bonen. Door de gaatjes en het gewicht van de bonen zal het deeg niet omhoog komen. Bak de bladerdeegbakjes 12 minuten en de voorverwarmde oven. Reduceer de temperatuur van de oven tot 150 graden. Schil intussen de vijgen en snijd deze in plakjes. Neem de bladerdeegbakjes uit de oven en neem voorzichtig uit de kopjes. Verdeel de vijgenplakjes over de bakjes en bestrooi met suiker. Verdeel hierover de geitenkaas. Schep vlak voor het serveren de honing over de geitenkaas en bestrooi met het amandelschaafsel. Bak 10 minuten in de voorverwarmde oven van 150 graden en serveer.

Taartje Van Vijgen Met Geitenkaas En Honing is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Brie-walnotentaartjes met honing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Malse kiprollade met honing-mosterdaus en salade
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme vijgen met geitenkaas en honing
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Croissant met honing en geroosterde amandelen
5 min
Bekijk recept

Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Amandelgebak met mirabellen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Auberginetaartje
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Taartje van aardbeien in pepergelei
34 min Nagerecht
Bekijk recept