Champignons Met Truffelhoning En Geitenkaas

5
0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Vet een ovenschaal dik in met boter. Draai de stelen uit de champignons. Snijd de geitenkaas in plakjes van 3 cm en rol deze in het katenspek. Zet de champignons in de schaal en schep de honing erop. Dan de pijnboompitten erover. En dan 15 à 20 minuten in voorverwarmde oven (200 graden). De honing moet licht karameliseren.

Champignons Met Truffelhoning En Geitenkaas is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balsamico-champignons met rosevalfriet
30 min-
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept