Roggebrood Met Honing En Geitenkaas

4
0-10 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bestrijk voor 4 personen 4 sneetjes Brabants (licht) roggebrood heel dun met halvarine en bestrijk elk sneetje met een ? eetlepel vloeibare honing. Beleg 2 sneetjes met geschaafde plakjes Hollandse geitenkaas (totaal ca. 30 g) en 2-3 grote blaadjes verse basilicum. Leg de andere sneetjes er met de besmeerde kant naar beneden op en snijd de sandwiches diagonaal door.

Roggebrood Met Honing En Geitenkaas is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Bruinebonensoep
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselen met bier en room
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Rustieke erwtensoep met ham en roggeknoedels
1u30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koude tomatensoufflé
20 min Voorgerecht
Bekijk recept