Zwitserse Pompoensoep

4
30-60 min -
Soep
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

In de boter op middenhoog vuur aanbakken. Met zout en peper op smaak brengen. Het water en de bouillonblokjes toevoegen. Aan de kook brengen en op laag vuur door laten pruttelen tot de groenten zacht zijn. Pureren in de keukenmachine of blender. Terug in de pan en maïzena en room toevoegen. Rozemarijn en kruidenzout naar smaak toevoegen, nogmaals aan de kook brengen.

Zwitserse Pompoensoep is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pompoensoep met basilicumolie
20 min -
Bekijk recept
Pompoensoep
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoensoep
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoensoep met salie en spek
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Käsespätzle
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Brownie met chocolade en rode biet
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Croque Buvette
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Zwitserse aardappelpoffertjes
25 min Bijgerecht
Bekijk recept