Pumpkin Seed Pesto

10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bosuitjes schoonmaken en in stukjes snijden van 4 cm. Koriander wassen en fijner knippen. Steeltjes kun je ook gebruiken. Zaadmengsel, water en koriander, en de overgebleven olie in de keukenmachine doen. Er geen dikke vloeibare soep van maken maar een grove pasta. In een schaal doen; peper, zout en citroensap naar smaak erdoor roeren. Pesto kan 2 dagen van tevoren worden gemaakt als je de bovenkant van de pesto maar zo luchtdicht mogelijk afsluit met plastic folie bijvoorbeeld. En dan de bovenkant van de schaal nogmaals luchtdicht afdekken. Wel in de koelkast bewaren, en op kamertemperatuur brengen voor het serveren!

Pumpkin Seed Pesto is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Tortilla pesto rolletjes
Bekijk recept
Volkoren pasta pesto
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie met pesto-kip
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fusilli met ricotta en pesto
Bekijk recept

Pumpkin spice cake
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Sinterklaasrecept Pumpkin Muffins
20-30 min -
Bekijk recept
Pumpkin Seed Candy
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Halloweenrecept Cream Of Pumpkin Soup
30-60 min -
Bekijk recept