Kip-Risotto Loempias

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Fruit de risottorijst glazig in een pan met olijfolie, voeg de knoflook toe. Witte wijn toevoegen, en steeds een beetje boullion. Op het laatst een klont boter doorroeren. Snij de kip in kleine strips, en wrijf het met de kruiden in. Was en snij de prei, en champignons. Bak de kip in een koekepan met wat olijfolie. Voeg de prei/champignons toe, en 2 min. kort roerbakken. Meng de rijst en de kip/prei/champignons door elkaar. Smelt de boter in een pan. Leg het filodeeg plat neer, leg de vulling erop, tot een rolletje samenkneden, en oprollen in het filodeeg tot een loempia. Het deeg bestrijken met gesmolten boter, de uiteinden dichtvouwen en samenknijpen. De loempias 20 min. in de oven op 200 gr.

Kip-Risotto Loempias is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Krokante loempia’s met dipsaus
30 min- Snack
Bekijk recept
Loempias - Koolhydraten maaltijd fase 1
Bekijk recept
Carla's Loempias
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Keizerlijke Loempias
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peperkip uit de oven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepekelde en gevlinderde kip van de barbecue
45 min Bijgerecht
Bekijk recept