Knapperige Koek Van Kaasrisotto.

4
10-20 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schep de beide kaassoorten door de risotto en breng op smaak met wat zout en peper. Zet een koekenpan met dikke bodem op hoog vuur. Giet er de olie in. Schep het rijstmengsel in de pan en druk dit plat tot een koek van 1 tot 2 cm. Draai het vuur laag en bak de koek circa 5 min , tot de randen beginnen te kleuren en knapperig worden. Draai de koek om en bak hem nogmaals 5 min goedbruin en knapperig. Schep de rijstkoek op een schaal, bestrijk hem met de gesmolten boter en snijd hem aan tafel in punten.

Knapperige Koek Van Kaasrisotto. is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pikante kaasrisotto en groenteschnitzels
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaasrisotto Met Champignons
20-30 min -
Bekijk recept
Kaasrisotto Met Champignons
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Courgettes Gevuld Met Kaasrisotto
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept
Knapperige salade met peterseliedressing
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knapperige rucolasalade
10 min Bijgerecht
Bekijk recept