Bruschetta met blauwaderkaas en vijgen

12
15 min
Snack
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Grill voorverwarmen op hoogste stand. In schaaltje honing door port mengen. Vijgen elk in 4 partjes snijden en ca. 10 minuten in portmengsel laten marineren. Ciabattina's opensnijden en elk stuk halveren. Broodjes vlak onder grill in ca. 3 minuten bruin roosteren, halverwege keren. Laten afkoelen. Rucola en stilton over broodjes verdelen. Partjes vijg uit port nemen en op bruschetta leggen. Bestrooien met zwarte peper.

Bruschetta met blauwaderkaas en vijgen is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Vanilletaartjes met gekarameliseerde vijg
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Kaasloempiaatjes met verse vijgenmojo
1u20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitige kerriegehaktballetjes met gele rijst
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitsalade met kaneelsiroop
15 min
Bekijk recept

Bruschetta's met carpaccio
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
bruschetta met paprika en feta
60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Bruschetta's met puree van aardperen
Snack
Bekijk recept
Italiaanse bruschetta met rosbief en tonijnmayonaise
30 min-
Bekijk recept