Vooraf het raviolideeg bereiden. Hiervoor de bloem mengen met de helft van de eieren, een snuifje zout en de olie. Kneden tot het deeg goed loslaat. Vervolgens in een natte keukenhanddoek wikkelen en een half uurtje laten rusten. Daarna het deeg in vieren verdelen en elke portie uitrollen op een werkplank die met bloem bestrooid werd. Ondertussen de consomme maken. Hiervoor de selderij, de gesnipperde ui, de peterselie, de tijm en de laurier fruiten in de boter. Peper, grofgehakte visgraten en het citroensap toevoegen en enkele minuten laten bakken. De witte wijn erbij gieten en vervolgens het water. Aan de kook brengen en gedurende 25 minuten zachtjes laten koken. Geregeld afschuimen. Vervolgens de consomme door een doek gieten. De wittekool schoonmaken en eventjes koken in gezouten water gedurende 5 tot 7 minuten. Afspoelen onder koud water en goed laten uitlekken. Het visvlees in kleine stukjes snijden (per persoon ongeveer 5 stukjes) en ze elk in een koolblaadje wikkelen. Twee deegvellen bestrijken met het losgeklopte eiwit van de overige eieren en de visblokjes erover verdelen. Afdekken met de overige 2 deegvellen en het deeg rondom de visblokjes goed aandrukken. Vervolgens met een rolwieltje vierkantjes rond de vulling trekken. De porties scheiden en een half uur in de koelkast leggen. Daarna gedurende 5 minuten koken in gezouten water waaraan enkele druppels olie werden toegevoegd. De uitgelekte ravioli over diepe borden verdelen en overgieten met de hete consomme
Consomme met ravioli van kabeljauw en wittekool is een recept van Jerryke's Cuisine