Inktvis in sherrysaus

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pel de ui en de knoflookteentjes en snipper deze. Verhit de olie in een pan en fruit hierin de ui en knoflook glazig. Roer de amandelen en de sherry erdoor en laat de saus 5 minuten zachtjes koken. Leg de inktvis in de pan en voeg saffraan, peterselie en wat zout toe. Breng alles aan de kook. Draai dan de hittebron wat lager, leg een deksel op de pan en laat de inktvis ongeveer 45 minuten zachtjes stoven tot hij gaar is. Lekker met rijst en een salade.

Inktvis in sherrysaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Gamba's met sherrysaus
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Sherrysaus met vijgen (dessertsaus)
35 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Kalkoenfilet met sherrysaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalkoenscaloppini in mosterd-sherrysaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Vissoep met rouille
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met asperges en zeevruchten
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Met kruiden gemarineerde calamaris
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Inktvis met friséesla en limoendressing
15 min Voorgerecht
Bekijk recept