Kaastaart met peer

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De vorm invetten. Iets meer dan de helft van het deeg uitrollen en hiermee de vorm bekleden. De peren versnijden en de stukjes op de bodem van de taart leggen. Een deksel van uitgerold deeg aanbrengen en met de vingers gaatjes in de bovenkant maken. De kaas in stukjes snijden en over het deksel van deeg verdelen. Alles met eigeel bestrijken en de taart in een hete oven bakken. Als het deeg rijst, loopt de gesmolten kaas in de gaten in het deksel. Basisdeeg brood : 1 kg meel 0,6 l water 25 g gist 17 g zout 5 g vetstof Bloem, gist en water mengen en het deeg tot kruim draaien. Zout en vetstof toevoegen en het deeg soepel kneden.

Kaastaart met peer is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

kruimelgebak met appel en peer
0 min
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Fruitsalade
20 min-
Bekijk recept
Fruitige stoofpeertjes op 2 manieren
30 min -
Bekijk recept

Spek-kaastaart met ui
370 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete kaastaart
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Kaastaart met tomaat en olijven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cheesecake met amandelen en karamel
Nagerecht
Bekijk recept