Macaroni met cheddar en mosterd

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Smelt 4 el boter in een kookpan. Strooi er de bloem bij en laat even sudderen. Vermeng de mosterd met de melk en roer langzaamaan door het bloemmengsel tot de saus bindt. Laat even doorkoken. Roer er, van het vuur af, 200 g geraspte cheddar door. Breng op smaak met zout en cayennepeper. Vermeng de macaroni met de saus. Beboter een ovenschaal en schep er de pasta in. Bestrooi met de rest van de cheddar. Smelt 2 el boter en vermeng met het paneermeel. Strooi dit over de pasta. Zet de macaroni 30 minuten in een op 180°C voorverwarmde oven.

Macaroni met cheddar en mosterd is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Haaskarbonades met mosterd-tijmsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Aardappelspies met mosterd-dilledressing en spek
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Mac 'n cheesemuffins met bloemkool & kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mac 'n cheese met broccoli
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Macaroni met bloemkool en kaas uit de oven
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kibbeling met romige worteltjesmacaroni
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept