Paksoy met garnalen

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Snijd de schoongemaakte paksoi in grove stukken en blancheer de groente 3 minuten in ruim kokend water. Laat de paksoi uitlekken.
- Pel de garnalen, snijd de rugzijde in en verwijder het darmkanaal.
- Verhit de olie in een hete wok en voeg bouillon en wijn toe. Breng het vocht aan de kook en doe de paksoi en krab in de wok. Temper de hittebron en laat het geheel, afgedekt met een deksel of aluminiumfolie 5 minuten zachtjes smoren.
- Voeg suiker, garnalen, knoflook, lente-ui en zout naar smaak toe. Warm alles nog 1 minuut door en bind met wat aangelegd aadrappelmeel.
- Dien op met rijst.

Paksoy met garnalen is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pittige Kalkoenfilet Met Paksoy
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijst Met Paksoy
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderlende Met Paksoy, Sojasaus En Gember.
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Caribisch Potje
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept