Snij het vlees in grote blokjes. Zorg dat al het vet is weggesneden. Was de asperges en snij ze in twee of drie stukken. Haal het buitenste vel van de uitjes. Verhit de olijfolie in een braadpan en bak het vlees 5 tot 8 minuten aan alle kanten mooi bruin. Haal ze uit de pan en laat ze uitlekken op keukenpapier. Giet de olie weg. Laat de kalfsfond oplossen in 1 dl heet water. Doe het vlees terug in de pan. Voeg er de uitjes bij en laat onder voortdurend roeren 5 minuten stoven. Giet er de kalfsfond bij. Roer opnieuw. Laat 10 minuten pruttelen op een zacht vuur. Breng op smaak met peper en een beetje zout. Doe de erwten en de bonen bij het vlees en de uitjes. Roer alles goed dooreen. Doe er na 5 minuten de asperges bij. Laat nog eens 10 tot 15 stoven, al naar gelang de erwten en de bonen vers zijn of uit diepvries komen. Snipper een paar blaadjes munt en doe ze in de pan. Proef en breng eventueel verder op smaak. Doe de sauté in een schotel. Versier met enkele muntblaadjes. Dien heet op. recept van Paule Neyrat
Sauté van lamsvlees met groene groentjes is een recept van Jerryke's Cuisine