Schelvis in frituur

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De visfilets goed droogdeppen. Naar smaak kruiden met zout en peper. Een vrij vloeibaar deeg roeren met het losgeklopt ei, de bloem, de melk en het citroensap. De visfilets door het beslag halen en even laten uitlekken. Ze vervolgens in hete frituurolie goudbruin bakken. Even laten uitlekken op huishoudpapier. Goed heet opdienen met gekookte aardappeltjes en met een gemengd slaatje, aangemaakt met een lichte vinaigrette.

Schelvis in frituur is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Tempura van tilapia en zomergroenten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Churros (gefrituurde deegstengels)
50 min
Bekijk recept
Gefrituurde gamba's met aardappelchips
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frites met zuurvlees
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Vis met pesto en couscous in krokant jasje
Bekijk recept
Schelvis uit de oven
1 uur-
Bekijk recept
Tarte tatin van asperges en gebakken schelvis
2 uur-
Bekijk recept
Terrine van mosselen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept