Halveer de varkenshaasjes in de lengte. Braad ze aan in een koekenpan. Neem ze uit de pan en bestrooi ze met peper en zout. Hak de prei fijn en bak deze samen met de knoflook. Hak de paddestoelen fijn en voeg ze bij de prei, laat dit 5 minuten stoven. Maal de amandelen en roer ze bij de roomkaas (die je aan kunt lengen met wat melk). Giet het evt. vocht van het preimengsel af, roer een eierdooier erbij, als ook de roomkaas. Laat dit afkoelen. Rol elk varkenshaasje in de ham. Rol voor elk stuk varkenshaas een plakje bladerdeeg uit. Het vulsel over de lapjes verdelen en over het midden uitstrijken. Leg het varkenshaasje hierop. De vrije kanten met losgeroerd ei bestrijken en met de naad naar beneden op de bakplaat leggen. (liever een rooster afgedekt met doorgeprikt folie met een lekbak eronder!) Bovenop bestrijken met ei. De pakketjes in een voorverwarmde over van 240 graden 25 minuten bakken. Na circa 15 minuten terugschakelen naar 200 graden. De oven uitschakelen, ietsje openzetten en de haasjes nog 10 minuten laten staan. Lekker met spruitjes.