Varkenshaasje met mozzarella

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verdeel het varkenshaasje in 4 stukken. Verhit de helft van de olijfolie in een braadpan en bak het vlees rondom aan. Kruid met peper en zout en hou apart. Borstel de champignons schoon en snij ze in plakjes. Snipper de ui en fruit 'm glazig. Doe er de champignons bij en bak ze kort mee. Pers er dan de knoflook bij en laat bakken tot alle vocht verdampt is. Beboter een ovenschaal en verdeel er de champignons over. Leg er de haasjes bij. Bedek elk varkenshaasje met mozzarella. Kruid met peper en zout en druppel er wat olijfolie over. Zet 15 minuten in een op 200° C voorverwarmde oven. Bestrooi met peterselie. Lekker met warm stokbrood, gekookte aardappeltjes of pasta.

Varkenshaasje met mozzarella is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Pizza quattro gusti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met kip uit de oven
75 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasalade met tonijn, artisjok en mozzarella
15 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Varkenshaasje met champignons
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Varkenshaasje met sausje van melk met salie
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wok met varkenshaasje en boerenkool
Hoofdgerecht
Bekijk recept