Varkensspiesjes met ananas

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Haal alle vetranden van het varkensgebraad en snij het vlees in blokjes van 3 op 3 cm. Laat de ananas uitlekken en snij de schijven in vieren. Was de salie onder stromend water en haal de blaadjes van de takken. Rijg het vlees en de ananas aan spiesjes, afwisselend een blokje vlees en een schijfje ananas. Steek er hier en daar een blaadje salie tussen. Grill de spiesjes in 12 tot 15 minuten gaar en keer ze regelmatig om. Schik de spiesjes op een schotel en bestrooi ze met de papaverzaadjes en enkele korrels zeezout. Breng op smaak met wat peper uit de molen en dien op.

Varkensspiesjes met ananas is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tropische kip salade
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Wokstamppot met spitskool, ananas en seroendeng
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gegrilde varkensspiesjes met gemarineerde courgette
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde varkensspiesjes
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kruidige varkensspiesjes
120 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensspiesjes met honing-mosterdsaus
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept