Zalm met limoenboter

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 220°C. Leg de zalmfilets elk op een stuk aluminiumfolie. Strooi de lente-ui en de Spaanse peper over de zalmfilets. Rasp de schil van een 1/2 limoen over de zalm. Sprenkel er wat limoensap en sojasaus over. Leg tot slot een klein klontje boter op de vis en vouw de folie goed dicht. Gaar de vis 15-20 minuten in de hete oven. Kook de noodles beetgaar. Verwarm in de koekenpan een beetje olijfolie en fruit de knoflook en Spaanse peper een aantal minuten op laag vuur. Voeg de noodles toe en schep goed om. Verdeel de noodles over de borden en serveer met de zalm.

Zalm met limoenboter is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Koriander-limoenboter
55 min Bijgerecht
Bekijk recept
Schol uit de oven
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vispakketjes met pikante limoenboter
10 min, voorbereiden 10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde maïskolven
25 min Bijgerecht
Bekijk recept

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept