Gekaramelliseerde nectarine met vanille-ijs

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- U kunt de nectarines makkelijk ontvellen door ze korte tijd onder te dompelen in kokend water en vervolgens in ijswater af te koelen.
- Ontvel de nectarines. Halveer de vruchten, verwijder de pit en snijd de helften in partjes.
- Smelt de suiker in de pan en laat de suiker licht karamelliseren. Voeg voorzichtig wat water en de boter toe. Let op spatten. Kook de karamel even door. Leg de nectarinepartjes in de karamel en verwarm het geheel.
- Verdeel de nectarine over de bordjes en serveer met het ijs.

Gekaramelliseerde nectarine met vanille-ijs is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Hazelnootsoesjes met ijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Spoom van meloenijs en champagne
10 min
Bekijk recept

Sunshine soep
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gekaramelliseerde champignons met gegrilde varkensfilets
30 min-
Bekijk recept
Pannenkoekentaart met gekaramelliseerde appel
35 min
Bekijk recept
Stilton met port en gekaramelliseerde peer
20 min- Nagerecht
Bekijk recept