Gegrilde zalm met ansjovisboter

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de ansjovisfilets heel fijn. Was de bieslook en knip de sprieten klein. Roer de halfvolle boter zacht en roer de ansjovis en de bieslook er door. Maak op smaak met een paar druppels citroensap. Laat de boter in de koelkast opstijven. Warm de grill of barbecue voor. Bestrooi de zalm met peper en grilleer de vis in 6-8 minuten aan beide zijden bruin en gaar. Garneer de vis met een partje ansjovisboter. Lekker met worteltjes en aardappelen. persoon : 150 Kcal

Gegrilde zalm met ansjovisboter is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Toast met gerookte ribeye en avocado
15 min Snack
Bekijk recept
Gebakken lamskoteletten met peterselie-ansjovisboter
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte uien met peterselie-ansjovisboter
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Peterselie-ansjovisboter
5 min Bijgerecht
Bekijk recept

Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde aubergine
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde mango met aardbeien-gemberdip
20 min Nagerecht
Bekijk recept