Pollak met gemarineerde oesterzwammen

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Voor de marinade de olie en de wijnazijn mengen en kruiden met peper en zout. De oesterzwammen schoonmaken, in reepjes snijden en een half uur marineren. De tomaat pellen en ontpitten. Het vruchtvlees met de tomatenpuree en de room tot een gladde saus mixen en kruiden. De koolvisfilets gaarstomen boven de groentebouillon. De tomatensaus opwarmen en het gesnipperde bieslook erdoor mengen. Een sausspiegel op het bord gieten, de koolvisfilet en de gemarineerde oesterzwammen erop schikken en afwerken met gehakt bieslook.

Pollak met gemarineerde oesterzwammen is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risottotaartje met kaaskrullen en oesterzwammen
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Penne met romige kalkoen-courgettesaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje pulled paddo's
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pollak met een dille-roomsausje
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pollak met ham in papillot
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pollak met lentegroenten
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
ROULADE VAN POLLAK EN SPINAZIE MET TOMATENCOULIS.
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept