Zeebrasemfilet met witloof en rozijnen

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snij de zeebrasemfilet in vieren en bestrooi elke moot met peper en zout. Maak het witloof schoon en snij elke stronk overlangs in tweeën. Schik ze naast elkaar in een braadpan en voeg er de olijfolie en de rozijnen bij. Strooi er een snuifje zout over en laat 30 tot 40 minuten stoven. Spoel de druiven en dep ze droog. Haal ze van de tros en leg ze in de braadpan. Schik de zeebrasemfilets boven op het witloof. Doe het deksel op de pan en laat 5 tot 7 minuten bakken, afhankelijk van de dikte van de moten. Dien op in de pan.

Zeebrasemfilet met witloof en rozijnen is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Zuurkoolschotel met wortel en rozijnen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rodekool met rozijnen
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Appel, kaneel en rozijn
15 min Snack
Bekijk recept
Kruidkoek met rozijnen
15 min Nagerecht
Bekijk recept

Zeebrasemfilet Met Olijfolie
30-60 min -
Bekijk recept
Visbrochettes met komkommer
0 min
Bekijk recept
Zeebrasem met kaviaar
0 min
Bekijk recept
Zeebrasem met hanenkampaddenstoelen
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept