Viscurry van nijlbaars

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de nijlbaarsfilet in gelijke moten en besprenkel ze met citroensap. Laat even intrekken en dep ze daarna droog met keukenpapier. Verhit de olie in een stoofpan en bak hierin zachtjes het wit van bosuitjes, de knoflook en kerriepoeder 3 minuten. Voeg de tomatenblokjes met sap, de paprikablokjes, gember, groene peper en visbouillon toe en breng dit aan de kook. Leg de nijlbaarsfilets in deze saus en laat de vis hierin 8 minuten zachtjes garen. Roer het groen van de bosuitjes door het stoofvocht en voeg peper en zout naar smaak toe. Serveer de nijlbaarscurry op warme diepe borden. Geef er rijst, naanbrood of vloerbrood bij.

Viscurry van nijlbaars is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Viscurry Van Nijlbaars
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Viscurry van nijlbaars
< 20 min -
Bekijk recept
Nijlbaars met Peterseliesalsa
20 - 30 min -
Bekijk recept
Gebakken kabeljauwfilet met witloof en mosterd
0 min
Bekijk recept

Romige viscurry
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode viscurry met grapefruit en koriander uit het gourmetpannetje
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jasmijnrijst met pittige gele viscurry
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Viscurry
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept