Hongaarse saus

3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bak de ui en de paprika ongeveer 3 minuten in de boter Voeg de bouillon toe en laat het geheel 5 minuten trekken Breng op smaak met zout, cayennepeper en tabasco. Kook de saus, na toevoeging van de zure room, tot ongeveer de helft in.

Hongaarse saus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luikse balletjes met zoete saus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met mosterdsaus
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfst flaugnarde met abrikozensaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept

Gevulde Hongaarse paprikasoep
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hongaarse kipgoulash
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Abrikozen-banaanspringroll met vanille-citroengrassaus
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Pasta op Hongaarse wijze
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept