Benodigde materialen: een ovenvaste schaal van 2 liter inhoud en magnetronfolie. Voorbereiding swijze De kipfilets in repen snijden. De ui pellen en fijnsnipperen. Het zaad en de zaadlijsten uit de paprika verwijderen, het vruchtvlees wassen en in dunne repen snijden. Het vocht van de mais en de bruine bonen schenken. De maizena met wat van het vocht van de tomaten tot een glad papje roeren. De boter in de ovenvaste schaal doen en (afgedekt) in 2 minuten op vol vermogen heet laten worden. De ui en de paprika erdoor roeren en (onafgedekt) 4-5 minuten op vol vermogen verwarmen. De kipfilet erdoor scheppen en (onafgedekt) 3-4 minuten op vol vermogen verwarmen. De tomaten, de mais, de bruine bonen, de bouillon, de Worcestershiresaus en zout en peper naar smaak erdoor roeren en de stoofpot (afgedekt) 18-20 minuten op 70 procent verwarmen. De aangelengde maizena erdoor roeren en het gerecht (afgedekt) 5-10 minuten laten nagaren.