Biefstuk Met Provencaalse Kruidensaus

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bestrooi de biefstukken met versgemalen peper, bak ze in hete boter naar wens rood of roé en bestrooi ze met zout. Neem het vlees uit de pan en houd warm. Doe de gekruide crème fraîche met een scheutje water in de pan en laat de saus 2 à 3 minuten al roerend koken. Schenk de saus over het vlees.

Biefstuk Met Provencaalse Kruidensaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Spinazie-panpizza met lamsworstjes en kruidensaus
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wokpasta met chorizo en tomaatjes
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wokpasta met Italiaanse groenten en kip
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse winterstoof met komijnenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met cashewnoten in oestersaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Geroerbakte biefstuk met bimi en noedels
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept