Kibbeling met bieslookpuree en sugar snaps

2
15 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Oven voorverwarmen op 200 °C. Visblokjes ca. 10 min. in oven verwarmen. Intussen sugar snaps in water met weinig zout in 5 min. beetgaar koken. Tuinerwten laatste 2 min. meekoken. In steelpan 125 ml water met crème fraîche aan de kook brengen. Aardappelpureepoeder erdoor roeren. Bieslook boven puree fijnknippen en erdoor mengen. Kibbeling en boontjes over twee borden verdelen, bieslookpuree ernaast scheppen.

Kibbeling met bieslookpuree en sugar snaps is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met koolraap
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tahoe-groentenomelet
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip met ananas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Penne met zalmroomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Wokschotel met puntpaprika en kibbeling
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lentehutspot met kibbeling
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kibbeling met romige worteltjesmacaroni
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kibbeling met mosterdsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept