Snelle venkelstamppot met jus

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Venkel schoonmaken, wat venkelgroen achterhouden en knollen in stukjes snijden. Paprika schoonmaken en in blokjes snijden. In braadpan 2 el boter verhitten en spekreepjes in 5 min. knapperig bakken. Venkelblokjes en paprika 5 min. al omscheppend meebakken. Puree volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Venkel-spekjesmengsel door puree scheppen. Rest van boter in pan bruin laten worden. Juspoeder en 300 ml water toevoegen en al roerend aan de kook brengen. Venkelgroen fijnknippen en door jus roeren. Stamppot met een kuiltje jus serveren.

Snelle venkelstamppot met jus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwvink met citroenjeneverjus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensfilet met tijm-honingmarinade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boerenmeisjes
5 min
Bekijk recept

Snelle makreellasagne met Hollandse garnalen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle watermeloensalade
10 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Snelle risotto met groene asperges
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle tapenade
10 min Bijgerecht
Bekijk recept