Stoof de groenten gaar in een beetje olijfolie en het bouillonblokje (je kan een klein beetje water toevoegen) maar hou ze nog een tikje krokant. (in de magnetron 10 a 15 min op volle kracht) De zalmmoten bakken in boter (eigenlijk alleen aan beide kanten dichtschroeien, bij diepvriesvis iets langer laten bakken), kruiden met peper en zout. Uit de pan halen en de scampi in de boter bakken (evenals de zalm gewoon even dichtschroeien, anders worden ze taai). Uit de pan halen en samen met de zalmmoten warm houden. De tomaten in stukjes gesneden in de pan doen en even roerbakken. De kreeftensoep in de pan doen en onmiddellijk blussen met de witte wijn. Even laten opkomen, het groentegarnituur bijvoegen. Meng de lichte room onder de saus .Voeg hierna de vis en de scampi toe, kruiden met peper, zout en tabasco en laat de saus even inkoken, hierdoor gaan de vis en de scampi verder meegaren.
Atlantisch Vispannetje Met Zalm En Scampi is een recept van Smulweb.nl