Rendiergebraad Op Ardeense Wijze

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De saus: Versnipper de sjalotten, stoof ze op een zacht vuurtje in een soeplepel olie. Wanneer ze doorzichtig zijn voegt u er de in blokjes gesneden ham aan toe. Een minuutje laten braden en dan overgieten met de witte wijn. Alles tot de helft inkoken en dan de room, de mosterd en de fijngesneden dragon toevoegen. En ook een deciliter water. Wat peper opstrooien en zachtjes laten sudderen. Wanneer het gebraad gaar is plaatst u het op een rooster waar het vijf minuten blijft liggen. Verwijder het braadvet uit de schotel en giet er de saus in. Krab de sauspan goed leeg, goed mengen en alles bedekken met aluminiumfolie en warm houden.

Rendiergebraad Op Ardeense Wijze is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Rendiergebraad In Aalbessengeleisaus
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rendier met kersen
0 min
Bekijk recept