Gebraden Rosbief Met Mosterdsaus

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Haal het vlees uit de pan, verpak het in aluminiumfolie en laat het 10 minuten rusten Breng intussen het braadvocht aan de kook, roer mosterd en kookroom erdoor en laat de saus iets inkoken Snijd de rosbief in plakken, voeg het vleessap bij de saus Leg het vlees op een warme schaal, giet een beetje saus erover en presenteer er gekookte krielaardappeltjes en rode kool of zuurkool bij

Gebraden Rosbief Met Mosterdsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met mosterdsaus en frites
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Malse kiprollade met honing-mosterdaus en salade
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktballetjes op brood met spitskool
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Broodje Caesarkip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortillasandwich met kip en avocado
20 min
Bekijk recept
Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept
Vleesschotel met mosterdroom en bessensaus
15 min Bijgerecht
Bekijk recept