Geconfijte Sjalotjes

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bak de sjalotjes in de olie op een laag vuur tot ze glazig zijn, voeg dan de bruine suiker toe en blus daarna af met de rode wijn. Ris de lavendel bloemetjes van de takjes en voeg ze samen met de grenadine toe aan de sjalotjes. Laat alles op een laag vuur 10-15 min. koken, tot het vocht verdampt is. Maak de individuele bloemetjes los van de bieslookbloemen en meng ze vlak voor het serveren door de confit.

Geconfijte Sjalotjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Courgettesalade met risotto
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappels met chorizo-tomatensaus
30 min-
Bekijk recept
Rucolasoep met aardappel en bacon
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Crème brûlée met wortelen
Nagerecht
Bekijk recept
Om bij je lasagne bolognese te serveren
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Surimitaartje met geconfijte tomaat en bieslookroom
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Surimitaartje Met Geconfijte Tomaat En Bieslookroom
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept