Frisse Couscoussalade

4
20-30 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Ondertussen de tomaat in kleine blokjes snijden en de bosui in kleine ringetjes. De pijnboompitten roosteren in een droge koekenpan. Voeg de tomaat, bosui en pijnboompitten toe aan de couscous. Verkruimel de feta erboven en meng alles goed door elkaar. De salade kun je nu eventueel in de koelkast bewaren. Haal de salade ongeveer een half uur voor serveren uit de koelkast. Direct voor het serveren de rucola er door roeren.

Frisse Couscoussalade is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Couscoussalade met tonijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscous met koolraap
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Taboulé van de kapitein
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met kip en peterselie
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Frisse garnalencocktail met avocado
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Ovenpasta met frisse ricotta
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse haring-bietensalade met appel
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept