Eigen Gemaakte Patat

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De Patat In De Hete Olie Op ± 160gr. in Kleine Porties Voorbakken ± 8 Min. . Af Laten Koelen de Patat Afbakken Op ± 200gr. Tot de Patat Knapperig en Bruin is. Het Zeezout er op Strooien .

Eigen Gemaakte Patat is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pittige kipkluiven
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met kaas-kruidenpanade en knolselderijpatat
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ballenspies
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visburger
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spaghetti met tonijn en kerstomaten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
2x gazpacho
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Wokschotel met knoflookgamba’s en makkelijke atjar
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
In eigen vocht gepocheerde oesters
20 min Snack
Bekijk recept