Zoek
Eigen Gemaakte Patat
20-30 min -
Smulweb.nl
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
Zonnebloem Olie Aardappelen Fijn Zeezout . Hulpmiddelen Friteuze Hulpmiddelen - Friteuze Voorbereiding Aardappelen Schillen in Groffe Staafjes Snijden Afspoelen
Drogen in een Doek De Olie Verhitten . Bereidingswijze De Patat In De Hete Olie Op ±
160gr. in Kleine Porties
Voorbakken ±
8 Min. . Af Laten Koelen
de Patat Afbakken Op ±
200gr.
Tot de Patat Knapperig en Bruin is.
Het Zeezout er op Strooien . Serveertips Patat kan overal bij .
Ik zet mijn mayo er ook maar meteen bij : http://www.smulweb.nl/1390681/koken/recept/Eigen-gemaakte-mayo-waanzinnig-lekker-de-lekkerste Foto's /
Bereiding
De Patat In De Hete Olie Op ± 160gr. in Kleine Porties Voorbakken ± 8 Min. . Af Laten Koelen de Patat Afbakken Op ± 200gr. Tot de Patat Knapperig en Bruin is. Het Zeezout er op Strooien .
Eigen Gemaakte Patat is een recept van
Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Pittige kipkluiven
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met kaas-kruidenpanade en knolselderijpatat
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ballenspies
10 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visburger
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met tonijn en kerstomaten
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
2x gazpacho
25 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Wokschotel met knoflookgamba’s en makkelijke atjar
30 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
In eigen vocht gepocheerde oesters
20 min
Snack
Bekijk recept