EIGENGEMAAKTE CRUESLI

Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Meng de havervlokken, havermout, pecannoten, sesamzaad, blanke rozijnen en de abrikozen door elkaar en roer er de walnootolie door.
- Spatel de stroop of honing erbij totdat er een kruimelig, kleverig mengsel ontstaat.
- Verdeel dit mengsel over een licht ingevette bakplaat. Laat de cruesli in het midden van de oven in 1.5 uur drogen. Schep het elke 15 minuten om zodat het gelijkmatig lichtbruin en krokant wordt.

EIGENGEMAAKTE CRUESLI is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Appel-custard crumble met kiprollade en pestoveldertjes
70 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tropicana kwark
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Zomerfruit-kwarkdesserttaartje
40 min Gebak
Bekijk recept
Fruitkwark Met Perzik En Cruesli
0-10 min -
Bekijk recept

Eigengemaakte Cordon Bleu!!
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eigengemaakte Kruidenkaas
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Eigengemaakte Tomatentapenade
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Verse Eigengemaakte Knoflookolie Met Verse Kruiden
0-10 min -
Bekijk recept