Makreelrolletjes met mihoen en cashewnoten in ijsbergsla

4
< 20 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de mihoen volgens de gebruiksaanwijzing gaar. Afgieten, onder de koude kraan spoelen en laten uitlekken. Snijd de makreelfilet en 2 tomaten in kleine stukjes en de prei in zeer dunne ringen. Halveer de andere tomaat, verwijder de pitjes en snijd het vruchtvlees in reepjes. Hak de cashewnoten een beetje klein. Meng de yoghurtdressing met de cajunkruiden. Neem van de krop ijsbergsla 12 grote bladeren. Hussel alle ingrediënten op de sla en de reepjes tomaat na door elkaar. Schep de makreelsalade op de slabladeren en rol ze losjes op. Steek ze eventueel vast met cocktailprikkers. Leg de rolletjes op bordjes en garneer met de reepjes tomaat.

Makreelrolletjes met mihoen en cashewnoten in ijsbergsla is een recept van Visrecepten

Dit vind je misschien ook lekker

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met geitenkaasballetjes
25 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Brie-walnotentaartjes met honing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Makreelrolletjes met groene kool
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Makreelrolletjes Met Mihoen En Cashewnoten In Ijsbergsla
10-20 min -
Bekijk recept
Makreelrolletjes
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Makreelrolletjes Met Mihoen En Cashewnoten In Ijsbergsla
10-20 min -
Bekijk recept