Wijting in tomaten-peterseliesaus

4
< 20 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de uitjes in zeer smalle ringen. Snijd de wijtingfilets in grote stukken en bestrooi deze met wat zout. Meng de tomatensaus met 1 eetlepel suiker en 3 eetlepels peterselie. Schep 1/3 van de saus in een ruime magnetronschaal. Leg de stukken vis erop: de dikke langs de rand en dunnere stukken in het midden. Schep de rest van de saus erop. Dek de schaal af. Laat de vis op half vermogen gaar worden (10 minuten). Bak ondertussen de uiringen met 1 eetlepel suiker in de olie goudbruin. Neem de schaal met de vis uit de magnetron. Leg de uiringen erop, schep er hier en daar een lepeltje yoghurt over en bestrooi met de overgebleven peterselie.

Wijting in tomaten-peterseliesaus is een recept van Visrecepten

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta in tonijn-peterseliesaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wittewijn-peterseliesaus
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Paddestoelentaartje met peterseliesaus
45 min Voorgerecht
Bekijk recept
Asperges met beenham en krieltjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Visterrine met kappertjes en dragon
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken wijting met asperges en olijven
Hoofdgerecht
Bekijk recept
GEPANEERDE WIJTINGFILET MET REMOULADESAUS
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wijting bercy
0 min
Bekijk recept