Marokkaanse Kip Met Een Pikante Harissa

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de kipfilets in blokjes van 2 x 2 cm. Verhit de 2 eetl. olie in een pan. Bak de kipblokjes rondom aan. Voeg de bouillon, de rode pepersaus en de uitgelekte kikkererwten toe en laat met het deksel op de pan ca. 8 min. stoven. Geef er couscous of rijst bij.

Marokkaanse Kip Met Een Pikante Harissa is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Arabische salade met courgetterolletjes
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Balletjes met groenten op z’n Tunesisch
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van kikkererwten op z’n Marokkaans
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse couscous-falafelschotel
13 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Couscous met koolraap
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met kip en peterselie
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse lamsspiesjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse couscous-falafelschotel
13 min Hoofdgerecht
Bekijk recept