In de pan met dikke bodem 150 ml water met boter en mespunt zout aan de kook brengen. Boter laten smelten. Zodra de boter gesmolten is,de bloem in een keer toevoegen en met houten lepel flink roeren tot er een deegbal ontstaat. Pan van het vuur nemen en iets laten afkoelen. Eieren een voor een door deeg roeren. Blijven roeren tot deeg stevig is en glanst. Bakplaat bekleden met bakpapier. Met natte lepel 8 bergjes deeg met tussenruimten van 5 cm op bakpapier scheppen. In midden van oven soezen in 25-30 min. luchtig en gaar bakken (oven tussentijds niet openen om inzakken te voorkomen). Soezen laten afkoelen. In kom 300 ml slagroom met vanillesuiker en slagroomversteviger stijfkloppen. Slagroom in spuitzak scheppen. Soezen met spuitmondje aan zijkant inprikken en volspuiten met slagroom. In pannetje rest van slagroom met chocolade zachtjes verwarmen tot chocolade is gesmolten. Soezen helemaal met chocoladeglazuur bestrijken. Chocola hard laten worden.