Tagliatelle Met Kippenlevers

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pasta in ruim kokend water met zout en 1 el olie volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken. In 1 el olijfolie levertjes bakken in ca. 5 min. Uit pan scheppen en warm houden. Tomaten in de zelfde pan 1-2 min. bakken en uit pan nemen. In 1 el olijfolie bacon in ca. 5 min. knapperig bakken en uit pan scheppen. In achtergebleven vet uien en knoflook ca. 5 min. zachtjes bakken. Tomatenpuree, sherry, bouillon en azijn toevoegen, aan de kook brengen en ca. 5 min. iets laten inkoken. Saus op smaak brengen met zout en peper. Spinazie door saus scheppen en laten slinken. Levertjes en tomaatjes in saus 1-2 min. verwarmen. Pasta afgieten en met saus serveren.

Tagliatelle Met Kippenlevers is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kippenlevers met perzik
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eikenbladsalade met kippenlevertjes
20 min
Bekijk recept
Rondjes krokant brood met terrine van kippenlever met porto
Voorgerecht
Bekijk recept
Lauwe salade van peulen en kippenlevers
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept