Italie: Toscaanse Ei-roomsoep

3
10-20 min -
Soep
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De eierdooiers in een schaal doen en beetje bij beetje de kippenbouillon en de Marsala erdoor roeren, flink kloppen. Kaneel en zout toevoegen. Door een zeef in een pan gieten en au bain marie verwarmen.Het mengsel onder voortdurend roeren langzaam verhitten. De boter in kleine klontjes toevoegen en erdoor roeren. In geen geval meer laten koken, om stollen te voorkomen.Als de soep goed warm en mooi romig is geworden, een mespuntje suiker en (vers geraspte) nootmuskaat toevoegen.Overdoen in voorverwarmde kommen of borden en direct serveren.

Italie: Toscaanse Ei-roomsoep is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Romige vissoep
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Doperwten-roomsoep
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kippenroomsoep met tuinkers
35 min
Bekijk recept
Kreeftensoep met mierikswortelroom
10 min Voorgerecht
Bekijk recept

Sardines met paprika's (Italië)
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italie:Saffraan-Risotto Met Vis En Venkel
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italie: Uiensoep
10-20 min -
Bekijk recept
Italie:Risotto Met Chorizo En Radicchio
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept